bildad.se

Blogg

Det brukar vara gott om bilder på min hemsida, men det är lite strul på den fronten just nu. Det kommer att fixas i december!

Expansion

På toppen av ett berg, sent en tisdag, såg jag en vägskylt. En såndär med gatunamn på. För mindre vägar. Men denna bar inget gatunamn, utan bar istället orden "GE UPP", målat i stora tydliga bokstäver.

Det var mörkt, men jag tog en bild med mobilen. Inte en bild som gjorde det här fantastiska rättvisa, men en bild togs, och när jag sedan fipplade med biden i bildprogrammet i mobilen, så såg jag en liten ny funktion bland alla saker att ställa in.

Det gick nu att, tvärt emot att beskära bilden, istället utöka den. Med någon ny, säkert jättesmart, algoritm.

Expanderad

Jag hittade en pöl ljus under en lyktstolpe, och det här blev resultatet.

balsammetoden

Hur detta är tänkt att användas egentligen vet jag inte, inget av mina resultat har blivit annat än spöklika.

Jag älskart.

Och att döpa dem är halva nöjet, här är Livet med kalejdoskoni:

kalejdoskoni

Dessa kommer upp på Instagram, @bjoernfan, och kommer fortsätta slänga upp fler. Jag har många fler på lager.