bildad.se

Blogg

Det brukar vara gott om bilder på min hemsida, men det är lite strul på den fronten just nu. Det kommer att fixas i december!

Stockholm Fotomaraton 2017

För fjärde året i rad var jag precis med i Stockholm Fotomaraton! I skrivande stund är det tisdag, sent på kvällen. Jag har sakta återhämtat mig från den 24 timmar långa fototävlingen, och jag har mycket att berätta om den.

Stockholm Fotomaraton 2017-08-22 Diplom

Det var fruktansvärt kul, men de mer utförliga utläggningarna får tyvärr vänta till framtida inlägg. Med det sagt var det nog bästa året hittills för min del. Jag är mycket taggad på att börja fota mer igen. Inspirationen är återfunnen.

I september kommer mitt liv förändras lite - efter denna förändring kommer jag ha mycket mer tid att skriva här. Det ser jag fram emot.

Se även: * stockholmfotomaraton.se * #fotomaran17 på Instagram