Jag har fortsatt jobbet jag påbörjade igår, och har uppdaterat 365-bildsamlingen igen. Den här gången med bilder från den 28:e oktober till den 12:e november. Jag hittade de två bilderna jag saknade för den 28:e och 29:e oktober - de hade bara hamnat ihopklumpade med helt andra bilder.

365

Jag är den första att medge att 365-bildsamlingen är mycket spretig. Det är massa olika bildspråk blandat hejvilt, men… efter att ha fotat (om än kanske lite oregelbundet och olika målinriktat) i över tio år så känner jag att det är mycket konsekvent med hur jag fotar. Försöker jag tvinga in något jag inte vill göra för stunden så blir det ofta krystat, och framför allt otroligt mycket tråkigare. Jag mår inte bra av det. Jag sätter för mycket negativ press på mig själv.

När det här projektet har fått pågå i några månader till så tror jag det går att dela upp bilderna i minst 4-5 olika bildserier, eventuellt uppdelat efter bildspråk, eller vad det nu kan tänkas fungera att dela upp dem i.

Det framtida arbetet kommer bli en övning i kurering, något jag inte jobbat mycket med förut; åtminstone inte medvetet och avsiktligt. Hur mycket kan en uppdelning gjord i efterhand skilja sig från den här bildsamlingen jag bygger på idag?