bildad.se

Blogg

Det brukar vara gott om bilder på min hemsida, men det är lite strul på den fronten just nu. Det kommer att fixas i december!

365 uppdaterad med alla bilder från 2017

Jag har lite svårt för att hålla internet uppdaterat i perioder. Ibland ganska långa perioder. Och det gäller egentligen bara inte bloggen här, utan socialt rent allmänt. Men jag fortsätter fota dagligen, och så småningom så kommer jag ikapp här.

2017

Fotandet här är och ska vara ett nöje, inte en stress. Det får inte, för mig, bli en källa till en överhängande oändligt lång att-göra-lista. Så tempot här är ganska lågt. Det är också en av anledningarna till att jag inte har någon kommentarsfunktion på bloggen -- jag vill inte känna någon press över att behöva kolla och skriva svar. Det betyder ju givetvis inte att jag inte vill höra av folk alls -- men då får epost vara medlet.

Nu kanske bilden ovan ger intryck av att jag kommer erbjuda någon sorts quiz här, men jag måste tyvärr meddela att den utgår denna gång - och med största förmodan även alla framtida år.

Bildserien jag skriver om finns här, som vanligt.