bildad.se

Blogg

Det brukar vara gott om bilder på min hemsida, men det är lite strul på den fronten just nu. Det kommer att fixas i december!

En vecka på mig

2018-07-06-hades.jpg

Åh, jag kommer ha en hel vecka på mig, en vecka där jag är helt ledig, jag kommer lägga så mycket tid på nästa inlägg! Det var vad jag föreställde mig i alla fall. Det har inte riktigt hänt -- istället slänger jag bara ihop något hastigt bara -- nästan bara -- för att inte bryta mot löftet mot mig själv att lägga upp ett inlägg varje fredag.

Det är allt det här blev.

Vad jag gjort istället har varit att titta på säsong 3 av The Expanse, försökt sätta upp och confa FreeIPA (linuxnörderi..) i mitt hemmalabb, och hela kvällen igår (och det mesta av idag) har jag försökt att få X att starta på min nya dator som verkar för ny för att ha bekvämt mjukvarustöd. Alltså, mer linuxnörderi.

Jag har också varit ute varje dag och gjort bilder, oftast runt 22-tiden och utan inspiration eller lust. Jag har jagat betydelse, men kom tidigare i eftermiddags på att de gånger jag känner att jag lyckats med bildrelaterat berättande, så har bilderna sällan betytt så mycket för sig själva. Det är orden jag sätter runt dem som gör det. Deras sammanhang.

Det är lätt att glömma bort.